NEWSLETTER

Here we share our ideas

DEVONSHIRE RENOVATION

This is a renovation to the Devonshire at the historic Devon House Property in Kingston Jamaica. The use of existing meeting rooms were changed to facilitate the creation of a restaurant for International Jamaican Chef Collin Brown. The restaurant is a finishing school for training Jamaican chefs and exporting our Jamaican culture and food to overseas while enhancing brand Jamaica.

READ MORE

CHATANI

YEAR : 2015 LOCATION : CATEGORY :

READ MORE

BOOTH DESIGN

The Jamaica Manufacturers Association hosts an annual expo and we partnered with Point displays (a Subsidiary of Point Global Marketing) to design booths that could be used for local and overseas manufactures looking to display and sell their products in Jamaica and the Caribbean. The booths are modern and modular in their design and can be used and configured with different materials, equipment, lighting and comes in varying number of sizes to fit the needs and budget of varying clientele.

READ MORE

BARRY RESIDENCE

The Barry Residence is a single story tropical modern home nestled in the hills of Plantation Heights, Jamaica. This private low-rise home is designed to take advantage of the spectacular views towards the historic Caymanas Plantation and the nearby Bay and Caribbean Sea.

READ MORE

ALEXIS RESIDENCE

The Alexis residence is located in Jacks Hill in the hills of St Andrew, Jamaica looking back at the Blue Mountain range. This house is an exploration into developing a Modern Caribbean esthetic that is responsive to our Caribbean Climate while satisfying the client needs for open spaces, connection to views, efficient usage of the lands with the flexibility of building the house in two phases.
The house is nestled into the steep hillside and designed to have two distinct faces. The hard southern exterior edge highlighting the entry while signifying a protected boundary and edge in contrast to a transparent north face with two story glass curtain walls to the rear of the site which captures breath taking views of the nearby mountains plants and foliage. This design decision blurs the lines and division between the structure and nature. The insides spaces become one with nature through clear expanses of glass and the internal courtyard and connecting bridge spanning from the living to privates/ sleeping areas. we explored a wide material palette of concrete wood steel and glass, all carefully arranged to make this piece of architecture.

READ MORE
1 4 5 6